Organizatia de femei PSD Brasov

Vizita OFSD Braşov la Constanţa în cadrul schimbului « EXEMPLE DE BUNA PRACTICA = SANSA ACTIUNILOR DE SUCCES »

IMG 1955 150x150 Vizita OFSD Braşov la Constanţa în cadrul schimbului « EXEMPLE DE BUNA PRACTICA = SANSA ACTIUNILOR DE SUCCES »IMG 2375 150x150 Vizita OFSD Braşov la Constanţa în cadrul schimbului « EXEMPLE DE BUNA PRACTICA = SANSA ACTIUNILOR DE SUCCES »IMG 2432 150x150 Vizita OFSD Braşov la Constanţa în cadrul schimbului « EXEMPLE DE BUNA PRACTICA = SANSA ACTIUNILOR DE SUCCES »

IMG 2351 150x150 Vizita OFSD Braşov la Constanţa în cadrul schimbului « EXEMPLE DE BUNA PRACTICA = SANSA ACTIUNILOR DE SUCCES »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In perioada 14-16 iunie 2013 s-a derulat partea a doua a schimbului de experienta dintre OFSD Brasov si OFSD Constanta, dupa vizita la Brasov a delegatiei constantene din luna februarie 2013. Astfel, 50 de reprezentante ale OFSD Brasov s-au deplasat pentru o durata de 3 zile in judetul Constanta unde au participat la o serie de actiuni pregatite de gazde sub tematica « EXEMPLE DE BUNA PRACTICA = SANSA ACTIUNILOR DE SUCCES ».

 

 

Pe durata a trei zile, femeile social democrate brasovene au participat la un program comun cu colegele de la Constanta. Programul a inclus atat sedinte de lucru cat si activitati recreative si culturale.

 

 

In cadrul sedintei de lucru desfasurate sambata, 15 iunie 2013, incepand cu orele 10.00, in sala de conferinte a hotelului Oxford din Mamaia, participantele au impartasit idei si experiente specifice fiecarui judet cu privire la activitatea politica, profesionala sau cea de administratie.

 

 

In cadrul acestei reuniuni s-a formulat si propunerea de a realiza un Anuar national al femeilor social democrate care sa reuneasca permanent informatii utile despre acestea : pregatire, experienta profesionala, experienta politica, date de contact. Propunerea realizării anuarului a venit din partea Roxanei Mînzatu, vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Braşov. «Un astfel de instrument, fie că va fi elaborat în format tipărit sau online, va pune in valoare principala resursă care în politică rămâne omul : prin ceea ce este, prin ceea ce cunoaşte, prin ceea ce face. Cu cât facilităm schimbul de informaţii şi colaborarea dintre doamnele social democrate din diferite colţuri ale ţării cu atât creştem calitatea implicării lor în viaţa politică. Iar aceasta se va întâmpla pentru că femeile ştiu cel mai bine cum să înveţe din experienţele celorlalţi – şi din cele bune, şi din cele mai puţin bune» - a declarat Roxana Mînzatu.

 

 

În cadrul aceleiaşi reuniuni, preşedinta Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate Constanţa, ec. Mariana Gâju, care este şi primar al comunei Cumpăna, a susţinut realizarea unui program de schimburi culturale între ansamblurile artistice de copii din cele 2 judeţe. Astfel, cu ajutorul OFSD, aceştia vor putea să fie ambasadori ai tradiţiilor şi specificului multicultural unic al fiecăruia din cele 2 judeţe.

 

 

Programul vizitei a inclus şi o sesiune de primire festiva a vizitatoarelor braşovene in localitatea Cumpăna şi la sediul primăriei din localitatea condusă în ultimele 4 mandate de o femeie, Mariana Gâju, preşedinta OFSD Constanţa. Aici, aceasta a pvorbit colegelor social democrate despre exemple de proiecte derulate în localitate dar şi despre modul în care o femeie reuşeşte să fie leader în politică şi în administraţia publică locală, păstrând alături de ea, după 4 mandate,  circa 80% din alegătorii comunei care numără în total peste 15.000 de locuitori.

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11