Organizatia de femei PSD Brasov

Organizația Femeilor Social Democrate Brașov premiază 10 + 1 povești de success ale copiilor din județul Brașov

COMUNICAT DE PRESA

În urma Balului de Caritate „Talente de Azi pentru Brasovul de Mâine”, desfășurat în data de 4 octombrie 2014, Organizaţia Femeilor Social Democrate din judeţul Braşov a colectat fondurile necesare premierii a zece copii talentați din județul Brașov precum și a asociației părinților ”Rază de Speranță”.

Prin generozitatea participantilor si susținătorilor ai evenimentului, copiii si tinerii aleşi în a fi sprijiniţi anul acesta de Organizaţia Femeilor Social Democrate Braşov primesc azi ajutorul necesar pentru a-si urma visele si pentru a-si dezvolta talentul.

În urma evenimentului caritabil, organizatorii au strâns fonduri totale de 20.000 lei, dintre care 10.000 lei în urma licitatiei de obiecte donate de vedetele care au raspuns prezent cauzei evenimentului. Aceşti bani vor fi investiti în dezvoltarea talentului celor sprijiniti.

În continuare detaliem sprijinul acordat de OFSD Brasov celor 10 + 1 povești care au constituit obiectivele ediției IV – 2014 a Balului de Caritate „Talente de Azi pentru Brasovul de Mâine”:

Nicolae Marian Coman, in varsta de 17 ani, este sportiv legitimat la Liceul cu Program Sportiv Brasov primește vitaminizante si a un echipament corespunzator ce ii va facilita drumul catre inalta performanta si de ce nu si spre cele mai inalte titluri, precum cele balcanice, europene si mondiale.

Maria Grecu, elevă a Colegiului Naţional “Radu Negru” din Făgăraş primește o trusă de desen profesională, care să o ajute pentru pregătirea examenului de admitere.

Tenismenul Andrei Gabriel Pleşca din Braşov primește un termobag WILSON, modelul Federer la rachete.

Rebeca Măluşel, din Zărneşti, pasionată de pian la 10 ani primește o orgă.

Flavia Teodora Petrule, artist plastic talentat din Braşov va avea taxa de şcolarizare plătită în cadrul Şcolii Populare de Artă „Tiberiu Brediceanu”

Cătălin Petru Lăcătuş din Râşnov va avea  taxa de școlarizare plătită pe 2 ani la cursurile de canto oferite de Scoala Populară De Arte şi Meserii din Braşov.

Mădălina Ana-Maria Ţuţui  are 13 ani, este din Săcele și pare un artist complet: cântă bine cu vocea şi străpâneşte foarte bine chitara, compune muzică şi este o prezenţă scenică agreabilă. Elevă a Liceului Teoretic George Moroianu din Săcele primește un capodastru profesionist, o cutie pentru chitara si cablu cu mufa groasa la ambele capete.

Adrian Urdea din Dumbravita este pasionat de vioară. Este elev al Scolii gimnaziale din Dumbravita, clasa a VII-a,  si studiaza vioara la Casa de Cultura ProArtic din municipiul Codlea. Adrian primeste o vioara performanta la care sa studieze.

Denisa Maria Olenic din Codlea  este interpretă vocală sensibilă, cu rezultate deosebite la școală. Eleva Şcolii Gimnaziale nr. 3 din Codlea va avea taxa de școlarizare plătită pe 2 ani la cursurile de canto oferite de Scoala Populară De Arte şi Meserii din Braşov.

Christiana Alexandra Petrescu, Eleva in clasa a VII-a a scolii generale nr. 3 „Gheorghe Lazar” din Brasov este detinatoare a unui premiu de excelenta pentru rezutatele obtinute la invatatura. Ea este sprijinita cu un computer de Ana Fleșeriu, președinta organizației de femei a Partidului Conservator.

Asociaţia RAZA DE SPERANŢĂ ajuta pe copiii cu autism și cu alte tulburări de dezvoltare să-și descopere și să-și utilizeze potenţialul la cel mai înalt nivel, fiindu-le oferite programe de intervenţie terapeutică personalizate, create de către unii din cei mai buni  specialiști .

Beneficiarii serviciilor oferite de Raza de Speranţă sunt nu doar copiii diagnosticati cu tulburări de spectru autist şi tulburări asociate (ADHD, retard, intarziere in dezvoltarea motricitatii etc), ci si părinţii si familiile acestor copii, educatori şi mediul social cu care cei mici intercaţionează.

Asociația va primi de la doamna Claudia Boriceanu 2 seturi educaţionale/terapeutice de inceput.

 

Despre ediția IV a Balului de Caritate „Talente de Azi pentru Brasovul de Mâine”

Prezentatorii Balului de Caritate desfăşurat la Hotel Aro Palace au fost vedetele de televiziune Adela Diaconu  şi Luis Lazarus.

Evenimentul a fost un regal de momente artistice deosebite şi de prezentări de modă susţinute de artişti romani cunoscuţi şi de designeri de modă consacraţi. Paricipanţii  la Bal au fost încantaţi de show-ul de coafură si modă semnat  Ciprian Vaida si Adela Diaconu, iar LOULOU  a încins atmosfera cu hiturile sale. Dorina Vasilashko , Alexandra Preda, Tudor Turcu, si Alexandra Dirstaru  au întregit atmosfera relaxantă şi specială cu recitalurile lor.

Alte numeroase personalităti si vedete au contribuit la reusita acestui eveniment, fie prin participare sau donând obiecte personale care au fost vândute în cadrul licitaţiei organizate în seara Balului. Ilie Năstase, Simona Halep, Adrian Mutu, Dana Săvuică, Gabi Balint,  Eduard Irimia, Galyna Pinzari, Elisabeta Lipă sunt doar câteva dintre personalitătile care au contribuit ca tinerii si copiii talentati din judetul Brasov să poată să îsi urmeze pasiunile şi drumul bun ales în viată.

Editia acestui an a beneficiat de cei mai prestigiosi sustinători si invitati. Ambasadorul Romaniei prin sunet, Nicolae Voiculet, care a şi încântat audienţa cu un recital extraordinar în cadrul Balului.

Partenerii si sponsorii Balului de Caritate „Talente de Azi pentru Brasovul de Mâine” au fost: Hotel Aro Palace Brasov, Etiquette Magazine, Lamonza, Hotel Ambient Brasov, Murfatlar, Radioteleviziunea Nova, Etiquette by Dana Savuica, Salon Portre, City Club, Nissa, Galyna Pinzari, Maya, Aventura Parc Dragus, Studio K by Eleonora Pro Art, Flavia Covaciu Pr Agency, Luxury Events, Superkombat, Rampa, Apa Minerala Zizin.

 

 

Președinte,                                                        Vicepreședinte,

Roxana Mînzatu                                                  Elena Dobre

 

Imagini de la premierea desfasurata la sediul PSD Brasov:

 

 

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11