Organizatia de femei PSD Brasov

Comunicat de presă: Roșul salvează vieți!

Organizația Femeilor Social Democrate Brașov invită brașovenii să se alăture inițiativei de încurajare a donării de sânge la Brașov.

Astfel, vineri, 23 mai 2014, începând cu orele 7.45, circa 40 de membre ale OFSD Brașov se vor deplasa la Centrul de Transfuzie Sanguină Brasov din strada Victor Babeș nr. 22 pentru a dona sânge.  Mai mult, doamnele donatoare au fost de acord ca tichetele de masă cuvenite în urma donației să fie integral utilizate pentru a ajuta o familie cu probleme materiale si medicale.

 

”România se află pe ultimele locuri în Europa la capitolul donării de sânge. În medie, pe an, doar 1,7% din populaţia adultă a României donează sânge. De aceea, fac apel la toti brașovenii să demonstreze solidaritate cu cei care au nevoie de ajutor, atât medical cât și material, și să dăruiasca de două ori: atat donând sânge pentru a salva vieți cât și dăruind ulterior tichetele oferite unor brașoveni aflați in nevoie.” – a declarat coordonatoarea acestei acțiuni, doamna Monica Chelban, secretarul organizației municipale Brașov a femeilor social democrate.

 

Persoanele doritoare să se alăture  doamnelor social democrate în acest demers sunt așteptate vineri, 23 mai 2014, începând cu orele 7.45 dimineața, la Centrul de Transfuzie Sanguină Brașov aflat pe strada Victor Babes nr. 21 – 22.
Elena Dobre,
Președinte al Organizației Municipale Brașov a Femeilor Social Democrate

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11