Organizatia de femei PSD Brasov

Valorile creează familia, familia creează valori

Cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, Organizația Municipală Brașov a Femeilor Social Democrate are plăcerea de a vă invita vineri, 16 mai 2014, începând cu orele 18.00, la un eveniment prin arătăm că suntem mândri de familia româneasca.

Credem cu toții că, în România, familia continuă să reprezinte suportul social cel mai trainic, bazat pe o legătura între generații care se menține mai puternică decât în alte societăți. Familia este ea însăși o valoare fundamentala, prețuită de fiecare român, o valoare care a supraviețuit și care, până în prezent, s-a adaptat dincolo de agresivitatea schimbărilor istorice, economice, tehnologice.

Din acest motiv, OFSD Brașov invită brașovenii la evenimentul ”Valorile creează familia, familia creează valori” în cadrul căruia familii deosebite, dar mai puțin cunoscute, din comunitatea brașoveană vor fi celebrate și recunoscute ca modele și inspirație. Printre premiile care vor fi acordate în cadrul evenimentului menționăm:

  • Familia învinge trecerea anilor – premiu pentru căsnicii cu o longevitate de peste 50 de ani
  • Familia performantă  – premiu pentru familii care au cultivat tradiția practicării sportului de-a lungul mai multor generații
  • Familia te învață – premiu pentru familii care au dat comunității dascăli de-a lungul mai multor generații
  • Familia dă tonul schimbării în bine – premiu pentru familii care s-au implicat civic în rezolvarea problemelor prin mobilizarea comunității și a altor familii
  • Echilibru între viața profesională și cea de familie – premiu pentru familii care reușesc să păstreze echilibrul între viață profesională de succes și viață de familie împlinită

Evenimentul va include si un spectacol oferit de ansambluri de muzică și dans folcloric din Codlea, Ghimbav, Dumbrăvița și Zărnești.

Evenimentul va avea loc la sala Patria a Filarmonicii Brasov. Participarea este gratuita iar brașovenii sunt încurajați să participe alături de familia apropiată  – părinți, copii, bunici, frați, surori, alături de familia extinsă – unchi, mătuși, verișori, sau alături de familiile lor de suflet.
Elena Dobre,
Președinte al Organizației Municipale Brașov a Femeilor Social Democrate

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11