Organizatia de femei PSD Brasov

Specialistele OFSD Brasov in dialog cu brasovencele! Intalnire in colegiul 7 – Municipiul Brasov

Dialogurile OFSD Brasov au inceput!
Prima intalnire a avut loc luni, 17 februarie 2014, la sediul organizatiei municipale Brasov a P.S.D. Intalnirea a fost condusa de Elena Dobre, presedinta OFSD municipiul Brasov si a beneficiat de participarea a 30 de membre si simpatizante  colegiul 7 din municipiul Brasov. In cadrul intalnirii participantele au abordat teme precum:

- alegerile europarlamentare din 25 mai 2014

- sprijin pentru sectoarele in care femeile sunt reprezentate in mod predominant

- pozitionarea doamnelor din PSD in pozitii de decizie si influenta in comunitatea brasoveana

- actiunile derulate si cele planificate de  OFSD Brasov in sprijinul nevoilor comunitatii Brasovene

La intalnire a fost prezenta si Roxana Minzatu, presedinte al Organizatiei Judetene a Femeilor Social Democrate Brasov, expert si trainer in fonduri europene, director al Scolii Romane de Afaceri Brasov. De asemenea, la reuniune au participat si au raspuns intrebarilor spécialiste din domeniul  sanitar-veterinar si siguranta alimentara (Mihaela Babii), medical (dr. Ramona Ionescu), agricol (Georgeta Ujupan), pensii si asigurari sociale (Camelia Bugnar), educatie (Gina Cretoi) mediu (Claudia David), fiscal, turism, sanatate, economie si protectia muncii.

Intalnire intre specialistele OFSD Brasov si locuitorii judetului Brasov vor continua a se derula pe colegii. Programul va fi anuntat din timp.1897711 428420020625304 1504734098 n 300x300 Specialistele OFSD Brasov in dialog cu brasovencele! Intalnire in colegiul 7   Municipiul Brasov

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11