Organizatia de femei PSD Brasov

Balul Portului Popular – o initiativa reusita a OFSD Brasov

Sambata, 14 decembrie 2013, incepand cu orele 18.oo Organizatia Femeilor Social Democrate din Judetul Brasov a organizat prima editie a balului portului popular. 250 de participanti la eveniment au purtat  tinute populare din diferite regiuni ale tarii. A fost, astfel, celebrata traditia romaneasca si specificul local ca surse de inspiratie pentru comunitate si pentru dezvoltare chiar.

Evenimentul a fost imbogatit prin participarea a sase ansambluri folclorice din judetul Brasov, dar si a unor invitati deosebiti, apopriati de OFSD Brasov – corul vocal din comuna Loamnes, judetul Sibiu si delegatia organizatiei de femei a Partidului Socialist Bulgar din provincia Dobrich, Bulgaria. Acestia au prezentat traditii si dansuri specifice sarbatorilor de iarna.

La eveniment au participat si invitati precum ministrul Constantin Nita, senatorul Viorel Chiriac, vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov, Mihai Popa si viceprimarul municipiului Brasov, Razvan Popa.

Balul a fost gazduit de orasul Ghimbav si a fost organizat de Gabriela Coltea, vicepredinte OFSD Brasov si consilier local in orasul Ghimbav.

 

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11