Organizatia de femei PSD Brasov

Invitatie

Joi, 21 noiembrie 2013, incepand cu ora 18.00, Organizatia Femeilor Social Democrate Brasov organizează la Centrul Cultural Reduta din Brașov un eveniment de informare care il are ca invitat pe prof. dr. Mencinicopschi, unul dintre cei mai cunoscuți nutritionisti ai Romaniei. In cadrul intâlnirii, vicepreședinta organizației muncipale Brașov a Femeilor Social Democrate, Cornelia Crevean, va facilita informarea publicului cu privire la cum se construiește un stil de viata sănătos și o alimentație echilibrată.

Evenimentul se adresează în mod egal femeilor și bărbaților de toate vârstele, dar mai ales doamnelor care construiesc grila alimentara a întregii familii și care se preocupă neîncetat de sanatatea copiilor.

Cu această ocazie prof. Mencinicopschi va prezenta publicului și noua sa carte intitulată “Părinți altfel” și va da sfaturi brașovenilor prezenți despre cum să se susțină alimentar pe perioada anotimpului rece si sa evite castigarea in greutate sau eventualele probleme de sanatate.

Sperăm ca brașovenii să fie prezenți în număr cât mai mare la acest eveniment pentru a beneficia de ocazia de a primi informație valoroasă pentru sănătatea lor. Accesul la eveniment este liber.

Elena Dobre,

Președinte al Organizației Municipale a Femeilor Social Democrate din Județul Brașov

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11