Organizatia de femei PSD Brasov

Invitatie la Balul de Caritate “Talente de Azi pentru Brasovul de Maine”

Vineri, 4 octombrie 2013, incepand cu orele 20 va avea loc a treia editie a balului caritabil “Talente de Azi pentru Brasovul de Maine”. Evenimentul organizat de Femeile Social Democrate din judetul Brasov a devenit deja o traditie a comunitatii brasovene. Organizatorii isi propun sa ofere suport copiilor talentati din judetul Brasov dar fara suficiente resurse materiale pentru a investi in dezvoltarea aptitudinilor lor.

In cadrul acestei editii vor fi sprijiniti 6 copii, ale caror povesti le regasim mai jos:

ADRIAN  (Brasov) –   Solist de muzica usoara, a participat la numeroase concursuri nationale si international, printre care: Fulg de Nea 2012-locul I, Steaua Carpatilor 2012, Music Factory, Minimegastar – Radio Romania Cultural-locul III, Festival international 2012 Moscova-locul I, Concursuri in Italia, Polonia, Sprijin: are nevoie de un microfon performant cu stativ.

MIHAELA (Brasov) Interpreta la vioara, eleva la Liceul de muzica ”Tiberiu Bediceanu” , clasa a VI a, cu rezultate foarte bune, studiaza vioara, membra in Ansamblul “Crai Nou”, a participat la numeroase concursuri nationale si internationale obtinand foarte multe premii. Sprijin: are nevoie de o vioara.

RAUL  POPA (Poiana Marului) –  membru in Lotul National de Schi Fond, a participat la Campionatul National de schi fond unde a obtinut  trei locuri III si doua locuri II. La schi role a obtinut 3 locuri I la Campionatul de schi de la Cheile Gradistei. Este elev in clasa a X-a Liceul  Tehnologic Malaxa Zarnesti. Sprijin: are nevoie de achizitionarea unui echipament complet de schi.

RAZVAN ARDELEAN (Brasov) – olimpic in informatica, elev in clasa XI-a la Colegiul de Informatica din Brasov, a participat la numeroase olimpiade de informatica, Medialiat cu argint la Olimpiada de informatica (clasa X-a), Locul II  in America, unde a reprezentat Romania, Locul I cu echipa  la ACSL (American Computer Science League), Sprijin: are nevoie de o unitate PC performanta.

LUCIAN   POPA (Ghimbav) – Elev in clasa a V-a la Scoala din Ghimbav  cu rezultate scolare foarte bune, Talentat la desen, grafica si pictura, a obtinut foarte multe premii la concursuri, sprijin: are nevoie de achizitionarea unui aerograf  si de plata unui curs timp de 3 ani la Scoala Populara de Arte Brasov.

IONUT ANDREI (Brasov) –  elev in clasa a IV-a, membru al Clubului Brasovia, sportiv foarte talentat la gimnastica: sol, inele, barna, capra, a participat la numeroase concursuri obtinand 9 diplome si 7 medalii  la  Brasov, Sibiu, Sfantu Gheorghe, Targu Mures, Buzau. Sprijin:  are nevoie de o bursa lunara.

Invitati speciali ai balului sunt Dan Teodorescu de la trupa Taxi si Adrian Naidin, muzician si compozitor. Mihaela Tatu va fi de asemenea prezenta, ca si in editiile trecute.  Moderatorul evenimentului va fi realizatoarea Nova TV, Cornelia Crevean. O invitatie la bal costa 150 lei si poate fi procurata de la sediul PSD Brasov, str. George Baritiu nr. 1, telefon 0268 410 104, persoana de contact Alina Dragos, vicepresedinte OFSD. Evenimentul este initiat de OFSD Brasov si in acest an va avea drept co-organizator Organizatia Femeilor din Partidul Conservator.

INVITATIE PSD fatza 1 300x202 Invitatie la Balul de Caritate Talente de Azi pentru Brasovul de Maine

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11