Organizatia de femei PSD Brasov

Continuă Programul ”Anotimpul speranței pentru copiii aflați în dificultate”

Comunicat de presă

Și în luna aprilie, Organizatia Femeilor Social Democrate din Brasov continuă activitatea de sprijin oferit copiilor aflați în dificultate.

Astfel, peste 20 copii din municipiul Săcele, provenind din familii având o situație materială precară, vor petrece ziua de miercuri, 24 aprilie 2013, începând cu orele 16.00, împreună cu reprezentantele OFSD Braşov. Sub atentă supraveghere, copii vor avea parte de o după amiază într-un parc de distracţii indoor din Braşov unde se vor putea juca, vor avea parte de surprize, animaţie, mici spectacole dedicate lor şi unde vor lua masa împreună.

Scopul acestui program al OFSD Brașov este mai mult decât caritabil; el este un gest de solidaritate al femeilor social democrate cu familiile care nu își permit să ofere copiilor astfel de activități recreative.

OFSD Braşov îşi propune să permanentizeze acest program, oferind periodic, unui număr tot mai mare de copii aflați în situații dificile din întreg județul Brașov, ocazia de a petrece o după amiază lipsită de griji, în care să se bucure din plin de copilăria lor.

De asemenea, OFSD Brașov speră că aceste inițiative punctuale vor reuși să mobilizeze și alte resurse din comunitate în sprijinul copiilor și tinerilor afectați de diferite probleme și lipsuri. Femeile social democrate consideră că o șansă în plus pentru îmbunătățirea vieții acestora este o șansă în plus pe care ne-o acordăm nouă și viitorului nostru.

23.04.2013

OFSD Braşov

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11