Organizatia de femei PSD Brasov

“Au primit darurile cu lacrimi in ochi” – aparitie in mass media locala

“Balul caritabil „Talentele de astăzi pentru Brașovul de mâine”, organizat de femeile din USL, și susținut de Mix Tv are  un final fericit.

Trei dintre cei șase copii talentați au ajuns acasă cu banii necesari pentru continuarea studiilor sau cu instrumentele muzicale pe care le-au visat. Bunicii și părinții au plâns de fericire alături de copiii care au devenit deja mici vedete. Talentele lor au fost răsplătite de politicienii din USL și de oameni de afaceri, inspirați de puterea de luptă a copiilor. “Sunt foarte bucuroasă de acest premiu pentru că îmi pot continua cursurile la Școală Populară de Artă. Iar cu o parte din acești bani o să mă înscriu și la Festivalul Steaua Carpaților la care îmi doresc foarte mult să merg” a spus Ana Maria Pascu. “Am primit o sumă de bani de la dl. Sebastian Grapă, pentru a merge în continuare la Școala Populară de Artă” a declarat Sara Balint. “Astăzi am primit un clarinet la care voi învăța să cânt” a spus George Adrian Neacşu.
Ceilalți trei copii care încă nu au primit cadoul mult visat au fost la școală sau la concursurile pentru care s-au pregătit. Astfel, este vorba despre Popescu Adina, căreia i s-a cumpărat o pianină adevărată. Karatista Miruna Vlaicu a ajuns deja la competiția din Italia, pentru care nu avea fondurile necesare. “Miruna Vlaicu este într-adevăr un personaj.  E o fată care învață foarte bine, e prima în clasa ei de la liceul din Informatică. Are foarte multe medalii și titluri la sportul pe care îl practică” a spus Ligia Marin, președintă organizație de Femei PNL Brașov.
De asemenea, talentatul fotograf Vlad Moldoveanu a primit un aparat performant. Tinerii au intrat intrat sub protecția unor politicieni și oameni de afaceri din Brașov, care vor să-i susțină pe viitor, dar mai ales să le îndrume pașii spre succesul pe care-l merită și pentru care sunt dispuși să muncească. ”

 

Articol publicat in editia din 16 octombrie 2012 a ziarului Brasovul Tau.

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11