Organizatia de femei PSD Brasov

FAMILIA ESTE TEMELIA VIETII !

FAMILIA ESTE TEMELIA VIETII !

Azi, este 15 Mai-Ziua internationala a familiei!
Aceasta zi a fost proclamata in conformitate cu decizia Adunarii Generale a ONU,adoptata prin Rezolutia 47/237 din 20 Septembrie 1993 si reflecta importanta pe care o acorda comunitatea internationala familiilor.
Astfel,obiectivul principal al acestei zile este de a sublinia importanta familiilor in societate,a incuraja crearea si mentinerea familiilor model,precum si a promova valorile fundamentale ale familiei.
Aceasta zi ar trebui sa reprezinte pentru toti o ocazie de sarbatoare,liniste si pace in cadrul fiecarei familii.
Familia inseamna mai mult decat un cuplu cu copii,care impart un anume spatiu locativ si un buget financiar.
Familia este dragoste,respect reciproc,respectarea si sustinerea dreptului fiecaruia la evolutie,libertate,copilarie,educatie.! In familie se face schimbul de valori intre generatii!
In Romania lui 2012,familiile sunt afectate negativ de saracie,somaj,violenta domestica,abandon al copiilor si al persoanelor varstnice.Cuplurile nu se mai grabesc sa-si oficializeze casatoria,preferand concubinajul;divorturile cresc de la an la an…etc
Sunt multe problemele cu care se confrunta familiile contemporane,si de multe ori ne simtim depasiti de situatie.
Cred insa ,ca printr-o atentie sporita din partea factorilor de decizie pentru promovarea valorilor familiei si prin implicarea mai serioasa a societatii civile printr-un comportament pozitiv,putem contribui la dezvoltarea unor relatii de familie sanatoase si armonioase.
Sa ne amintim cu aceasta ocazie,cat de importanta este familia,sa ne bucuram impreuna si sa ajutam cum putem pe cei ce au dificultati in viata lor de familie.

Claudia David,
Presedinte Organizatia Judeteana de Femei a PSD Brasov

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11