Organizatia de femei PSD Brasov

Un succes: Gala tinerelor talente!

O rază de speranţă în sufletul celor zece tinere talente care aveau nevoie de ajutor pentru a-şi îndeplini visele. S-au strâns 20.000 de lei. Campania Ştirilor Mix TV şi-a atins scopul, iar poveştile prezentate de noi în ultimele săptămâni au devenit realitate. În urma balului de caritate organizat de femeile Uniunii Social Liberale, s-au strâns peste 20.000 de lei. Politicieni şi oameni de afaceri şi-au unit forţele pentru a da o şansă copiilor talentaţi ai judeţului Braşov.
„Talentele de azi pentru Braşovul de mâine”! Balul de caritate organizat vineri seară şi-a atins scopul. Copiii talentaţi au primit ce şi-au dorit de la politicienii şi oamenii de afaceri care au participat la eveniment.
O partea dintre copiii talentaţi au fost prezenţi în sală şi le-au oferit celor prezenţi un spectacol deosebit. Primul care şi-a arătat talentul a fost Andrei Braşoveanu, un tânăr abandonat pe străzile oraşului. Dansează într-o trupă de break-dance şi mai mult decât atât, pictează icoane pe sticlă. În urma balului de caritate, Andrei a reuşit să îşi găsească un loc de muncă, iar icoanele pictate au fost scoase la licitaţie. Visele au devenit realitate. Spectatorii au fost apoi încântaţi de miniconcertul susţinut de Anca, o tânără din Făgăraş. Îşi dorea foarte mult un nai nou şi a demonstrat că stăpâneşte instrumentul foarte bine. Anca a fost una dintre cele mai bune eleve din Făgăraş, fiind acum studentă la două facultăţi! Pentru realizarea visului avea nevoie de 2.000 de lei.
De o sumă ceva mai mică avea nevoie şi Geta, a cărei pasiune este dansul. Geta îşi doreşte un echipament de dans, mai exact o rochie, pantofi şi accesorii. Tot un costum special şi-a dorit şi Elena, din Măieruş. Copila de 12 ani cântă muzică populară de multă vreme şi a câştigat deja mai multe premii la festivaluri de specialitate.
Pe scenă a urcat apoi Alexandru. Tânărul pasionat de chitară a cântat mai multe piese celebre, dar şi compoziţii proprii. Şi-a dorit doar un microfon şi un amplificator. Alexandru a primit tot ce are nevoie pentru a se perfecţiona.

 

Pentru stirea video, click: http://www.brasovultau.ro/Un-succes-Gala-tinerelor-talente-video-48409.html

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11