Organizatia de femei PSD Brasov

Balul de caritate: “TALENTE DE AZI PENTRU BRASOVUL DE MAINE”

        Organizaţia de Femei a Partidului Social Democrat Braşov în colaborare cu Organizaţia Femeilor Liberale Braşov vă invită să luaţi parte, vineri, 23 Septembrie 2011, începând cu orele 18:30 la Balul de Caritate – „Talente de azi pentru Braşovul de mâine.” Evenimentul se va desfăşura în incinta barului de nopate al Hotelului „Aro Palace” Braşov, iar moderatori vor fi doamna Onelia Pescaru şi domnul Marius Cisar.

        Balul de caritate „Talente de azi pentru Braşovul de mâine” îşi propune să promoveze copii talentaţi din zona judeţului Braşov şi concomitent să acorde susţinerea de care aceste talente aflate la început de drum au nevoie pentru a îşi dezvolta şi perfecţiona calităţile deţinute.

        „De-a lungul timpului am întâlnit numeroşi copii care m-au impresionat în mod plăcut prin diversele lor competenţe, perseverenţa şi încrederea de care dau dovadă. Unii sunt olimpici, alţii interpreţi de muzică populară, mici arişti plastici sau dansatori sportivi. Consider că este de datoria noastră, a tuturor, să îi sprijinim pentu aş realiza visele! Aducând împreună, prin intermediul balului de caritate „Talente de azi pentru Braşovul de mâine”, oamenii inimoşi din judeţ şi micile talente braşovene am speranţa că aceşti copii înzestraţi de la D-zeu vor avea şansa de a se face remarcaţi şi astfel, peste ani, OFSD se va putea mândri cu faptul că i-a descoperit şi ajutat să se remarce.” – Claudia David, preşedinte al Organizaţiei Judeţene a OFSD Braşov.

       Evenimentul „Talente de azi pentru Braşovul de mâine” este un bal de caritate organizat de Organizatiile de femei a USL Braşov în colaborare cu„Asociaţia Start Voluntar”, casa de modă “Diolastilis” şi pictorul Alexandru Gheorghiu, în calitate de sponsori. Parteneri media ai evenimentului: Nova TV, Mix TV, Radio Braşov şi Braşovul Tău.

       Vă aşteptăm cu drag să ne fiţi alături!

Preşedinte al Organizaţiei Judeţene OFSD Braşov

Claudia David

MODEL%252520Invitatie%252520Bal%252520caritate Balul de caritate: “TALENTE DE AZI PENTRU BRASOVUL DE MAINE”

MODEL%252520Invitatie%252520Bal%252520caritate%252520verso Balul de caritate: “TALENTE DE AZI PENTRU BRASOVUL DE MAINE”

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11