Organizatia de femei PSD Brasov

BRAŞOVENII VOR SCHIMBARE!

 

Vă prezint mai jos căteva date din ultimul sondaj realizat pe un eşantion de 1287 de braşoveni cu drept de vot de ASASOP, sondaj care arată clar că braşovenii au înţeles că acest oraş nu mai poate fi doar un ambalaj frumos cu un un gol imens pe dinăuntru!

Braşovenii, în momentul de faţă, trec printr-o perioadă extrem de pesimistă: 84% din respondenţi declarând că România se îndreaptă într-o direcţie greşită şi mai mult de o treime (34%) consideră că, în Braşov, de la ultimile alegeri locale situaţia localităţii s-a înrăutăţit.

Contrar aşteptărilor, intenţia de vot a braşovenilor este în creştere pentru alegerile locale, astfel 26.9% din respondenţi sunt foarte interesaţi să meragă la vot şi 39.6% sunt interesaţi.

clip image0061 BRAŞOVENII VOR SCHIMBARE!

Situaţia politică, însă, în Braşov, cunoaşte o schimbare radicală (comparativ cu ultimile alegeri locale) în ceea ce priveşte intenţia de vot pentru partidele politice – PSD fiind pe primul loc în opţiunile braşovenilor cu 32.6% intenţie de vot, în timp ce PDL a obţinut doar 25.5%. În aceeaşi ordine de idei, Uniunea Social Liberală a acumulat un scor remarcabil de 61.4% intenţie de vot, fapt ce denotă că braşovenii îşi doresc schimbarea şi au încredere în opoziţie.

clip image009 BRAŞOVENII VOR SCHIMBARE! 

clip image010 thumb BRAŞOVENII VOR SCHIMBARE!

Primarul, încă în funcţie, se află pe un trend acut descendent înregistrând doar 46.60% din opţiunile braşovenilor la mai puţin de 1 an înainte de alegeri. În schimb, Cătălin Leonte, candidatul PSD Braşov pentru Primăria Braşov înregistrează o creştere continuă atingând deja 25.80% din intenţia de vot.

clip image0121 BRAŞOVENII VOR SCHIMBARE!

Braşovul şi braşovenii au nevoie de schimbare – o spun sondajele, o spun oamenii pe stradă, o spun poliţiştii, o spun profesorii în cancelarii, o spun funcţionarii pe furiş să nu fie daţi afară, o spun veteranii la depunerile de coroane, o spun taximetriştii la fiecare cursă, o spun pieţarii pe după gherete, o spun mamele prin parcuri, o spun pensionarii pe la cozi şi cel mai important o spun tinerii care sunt principalii responsabili pentru schimbarea care urmează.

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11