Organizatia de femei PSD Brasov

Finalul campaniei IUBIREA NU NASTE VIOLENTA

Tinerii social-democrați brașoveni au celebrat Sărbătoarea Dragostei la români – Dragobetele printr-o petrecere specific românească miercuri, 23 februarie, în club Glam-Glam.

Petrecerea a încheiat campania IUBIREA NU NAȘTE VIOLENȚĂ, campanie desfășurată în perioada 14-24 februarie cu scopul de a conștientiza tinerii asupra riscului apariției violenței în cadrul relațiilor de cuplu. Campania a fost prezenta în toate cartierele Brașovului pe parcursul celor 10 zile și s-a încheiat prin petrecerea românească, petrecere la care au fost premiați și câștigătorii concursului ARATĂ TUTUROR CĂ IUBIREA TA ESTE ALTFEL. Câștigătorii au fost desemnați după numărul de like-uri pe care fotografia lor le-a acumulat pe pagina de facebook a TSD Brașov, aceștia fiind Elena Codiță și Dragoș Constantinescu, premiul constând într-o cină romantică la un restaurant select din Brașov. La petrecere au fost premiate și cele mai frumoase costume populare.

”Am ales să sărbătorim Dragobetele printr-o petrecere tradițional românească pentru a ne întoarce spre tradițiile românești și a promova portul popular, care reprezintă o comoară de mulți uitată și care este în pericol de dispariție.

Campania, pe care am desfășurat-o împreună cu Organizația de Femei a PSD Brașov, și petrecerea tradițional românească au fost un real succes și ne bucură feedback-ul pozitiv pe care l-am primit din partea tinerilor. Apreciem interesul pe care tinerii l-au manifestat față de promovarea tradițiilor și unitatea din ce în ce mai mare, care există în rândul tinerilor, mai ales că ne-au onorat cu prezența, la petrecere, colegi de la PNL și PC.

Iubirea este o bucurie pentru fiecare dintre noi și este de dorit să ne-o exprimăm într-un mod cât mai autentic, românește dacă se poate.”

Marius Dunca,

Preşedinte Organizaţia Judeţeană TSD Braşov

 

AICI – Mai multe poze de la eveniment

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11