Organizatia de femei PSD Brasov

Opriţi violenţa domestică!

 Opriţi violenţa domestică!

 

Apariţii media

 

Mix Tv – 23 noiembrie 2010

minutul 17”

 

 

Nova Tv – 23 noiembrie 2010

La fiecare 30 de secunde o persoana este agresata. Pentru a atrage atentia asupra acestui fenomen tot mai raspandit in societate, femeile social democrate au lansat campania Opriti violenta domestica! Prin aceasta actiune se alatura demersului international al ONU care a declarat data de 25 noiembrie ziua mondiala a luptei impotriva violentei domestice. Obiectivul campaniei il constituie informarea si educarea societatii cu privire la modul in care aceasta poate fi stopata.

 

http://www.novapress.ro/ultimele-stiri/stop-violentei.html

 

Transilvania Express – 24 noiembrie 2010

Organizaţia femeilor social-democrate din Braşov a lansat ieri Campania „Opriţi violenţa domestică”. Prin această acţiune, iniţiatoarele au dorit să se alăture demersului internaţional al ONU, care a declarat data de 25 noiembrie ca fiind „Ziua mondială a luptei împotriva violenţei domestice”. Concret, la Braşov, va fi solicitat autorităţilor să aloce fonduri pentru un centru de asistenţă a victimelor violenţei domestice.  Acţiunile femeilor din PSD vor avea loc în Piaţa Sfatului până pe 10 decembrie.     (C.D.)

http://www.mytex.ro/eveniment/opriti-violenta-domestica_270949.php

 

Bună Ziua Braşov – 24 noiembrie 2010

Ieri, Organizaţia Femeilor Social Democrate din Braşov a lansat campania „Opriţi violenţa domestică”. Prin această acţiune OFSD Braşov se alătură demersului internaţional al ONU care a declarat data de 25 noiembrie, „Ziua mondială a luptei împotriva violenţei domestice”. Campania a început ieri în Piaţa Sfatului din Municipiul Braşov şi se va încheia în ziua de 10 decembrie 2010, dată care marchează „Ziua Internaţională a Drepturilor Omului”. În prima zi, participanţii la campanie au purtat siluete cu mărturii ale cazurilor de violenţă domestică pe traseul Piaţa Sfatului – Casa Baiulescu, aici având loc şi o conferinţă în care s-a vorbit despre cauzele şi efectele violenţei domestice, dar şi despre cum violenţa domestică poate fi evitată. Campania va ajunge şi în municipiul Săcele în data de 3 decembrie, iar în 7 decembrie 2010 în municipiul Făgăraş.

 

http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=59603

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11