Organizatia de femei PSD Brasov

Campania socială „Opriţi violenţa domestică!”

                                                  LOGO opriti violenta Campania socială „Opriţi violenţa domestică!”

         Organizaţia Femeilor Social Democrate din Braşov vă invită, marţi 23 noiembrie, la evenimentul de lansare al campaniei „Opriţi violenţa domestică”.

Campania „Opriţi violenţa domestică!” iniţiată de OFSD este una de atenţionare asupra caracterului din ce în ce mai amplu pe care violenţa domestică îl are la nivelul comunităţii şi, în egală măsură, una de informare şi educare cu privire la modul în care această problemă poate fi combătută.

Campania va demara în data de 23 noiembrie în Piaţa Sfatului din Municipiul Braşov şi se va încheia în ziua de 10 decembrie.

Începând cu ora 16:30, participanţii la campanie vor purta siluete cu mărturii ale cazurilor de violenţă domestică pe traseul Piaţa Sfatului – Casa Baiulescu.

Conferinţa de deschidere va avea loc în incinta Casei Baiulescu din Bulevardul Eroilor începând cu orele 17:00. Moderator al evenimentului va fi doamna doctor Minerva Gurgu, Preşedinte al Organizaţiei Municipale a OFSD Braşov, care va vorbi despre cauzele şi efectele violenţei domestice, dar şi despre cum poate fi evitată.

În speranţa că veţi da curs invitaţiei şi ne veţi susţine în implementarea campaniei de combatere a violenţei domestice, vă aşteptăm să luaţi parte la acţiunile noastre.

Lasă un răspuns

Do NOT fill this !

Page 1 of 11